AIOU Solved Assignment Autumn 2022-23 Matric | Solved Assignments Matric

AIOU Solved Assignment Autumn 2022-23 Matric: Assalam-o-Alaikum! On this page you can get Allama Iqbal Open University, Islamabad Intermediate AIOU Solved Assignments Matric Spring 2022.

Are you looking for AIOU Solved Assignment Autumn 2022 All Codes Download for study and For the best composing for the AIOU Solved Assignments Matric Autumn 2022 Then you are in the right place at this time? Here on this page, we have AIOU Solved Assignments for the semester of Autumn 2022 All Codes Download for you. 

You can Download AIOU Solved Assignments Matric Autumn 2022 from the available link down below.

AIOU Solved Assignment Autumn 2021-22 Matric

CodeBook NameNo 1No 2No 3No 4
200Selling Of Home-Made ProductsPDFPDFPDFPDF
201IslamiatPDFPDFPDFPDF
202Pakistan StudiesPDFPDFPDFPDF
203General SciencePDFPDFPDFPDF
204Urdu For Daily UsePDFPDFPDFPDF
205Arabic
209General Home EconomicsPDFPDFPDFPDF
215EducationPDFPDF
219Home And Farm Operations ManagementsPDFPDFPDF
241Islamic Fiqh
251Ethics (For Non-Muslim)PDFPDF
257Fruit ProductionPDFPDFPDFPDF
6 (Credit Hours) Book Assignment Submission Date Spring 2022
Assignment No 1 / Due Date01-07-2022 (Extended)
Assignment No 2 / Due Date01-07-2022
Assignment No 3 / Due Date01-08-2022
Assignment No 4 / Due Date30-08-2022
Exam MonthSeptember 2022
CodeBook NameNo 1No 2
206Family Health and CarePDFPDF
207Compulsory English – IPDFPDF
208Garment Making – I
210Garment Making – II
211Poultry FarmingPDFPDF
217Food And NutritionPDFPDF
218First Aid – IPDFPDF
220First Aid – IIPDFPDF
221Compulsory English – IIPDF 
222Applied Food & NutritionPDFPDF
242Seerat-e-TayyabaPDFPDF
247Mathematics – I (Urdu)PDFPDF
248Mathematics – II (Urdu)
252Lab Techniques in PhysicsPDF
254Animal ProductionPDFPDF
258Lab Techniques in ChemistryPDFPDF
259Lab Techniques in Biology
260Information Technology Basics (Urdu)PDFPDF
3 (Credit Hours) Book Assignment Submission Date Spring 2022
Assignment No 1 / Due Date01-07-2022
Assignment No 2 / Due Date30-08-2022
Exam MonthSeptember 2022

AIOU Solved Assignments Matric Autumn 2022 Free Download!

“The program that has too many entries is Bachelor of Arts in Allama Iqbal Open University. The Program Matric comes with four semesters with different courses of codes. Not At all, but almost all of the aiou solved assignments Autumn 2022  for b.a has been uploaded to aiou assignments section for B.a. These assignments will be updated for Autumn 2022 to Autumn 2022 to onward Autumn 2022 to next. The inconvenience, we had attached a video guide on “How To Download Aiou solved Assignments”

  • Allama Iqbal Open University Assignments Marks Grading Scheme 2022. Allama Iqbal Open University Assignments Marks has the following grading scheme for its students
A+80% or above
A70% to 79%
B60% to 69%
C50% to 59%
D40% to 49%
Fail40% Below

Q1. What are AIOU assignments?

Ans. AIOU assignments are the documents that are uploaded not only by the mentor or teacher but also from the student side.

Q2. What are AIOU question assignments?

Ans. AIOU question assignments are the pdf file documents that every teacher prepares for its students to conduct their sessional marks.

Q3. How to download AIOU question assignments?

Ans. AIOU’s question assignments can be downloaded from the Allama Iqbal Open University’s official website and the procedure is explained above.

Q4. How to write AIOU assignments?

Ans. AIOU’s assignments are written on a portable paper and that solution is then submitted to AIOU’s portal after scanning it and making it in pdf format.

Q5. What is AIOU solved assignments?

Ans. AIOU solved assignments are the papers in a pdf file that decide a student’s grade.

Q6. How to download AIOU solved assignments?

Ans. AIOU’s most of the solved assignments can be downloaded from our website which is so simple just go to the solved assignments section from our website.

Q7. How to submit AIOU assignments?

Ans. Students can submit AIOU assignments to the AAGHI portal with some simple steps which are mentioned step-wise in the above article.

Q8. How to prepare for AIOU exams?

Ans. To prepare for AIOU exams, you must be well dedicated to your subjects and apart from most importantly, you must keep visiting our website for more updated solutions for your assignments.

Q9. How to check AIOU Results?

Ans. AIOU’s result can be checked by this provided link below.

Related Keywords:

  • aiou solved assignment Autumn 2022
  • aiou solved assignment Autumn 2022 pdf
  • aiou solved assignment Autumn 2022 free download pdf
  • aiou solved assignment Spring 2022 
  • aiou solved assignment Autumn 2022
  • aiou solved assignment Autumn 2022 bed
  • aiou solved assignment Autumn 2022 
  • aiou master academy solved assignment Autumn 2022

AIOU Solved Assignment

 AIOU Solved Assignment Autumn 2022 | Free Download | All Codes Available [PDF]

AIOU Solved Assignments spring 2022 Matric to MA

AIOU solved Assignment Autumn 2022 | Matric to MA Level-PDF free Download

AIOU Solved Assignment Spring 2022-23 Matric | Solved Assignments Matric

AIOU Solved Assignments FA/I.com Autumn 2021-2022-Solved Assignments [Free Download PdF ]

11 thoughts on “AIOU Solved Assignment Autumn 2022-23 Matric | Solved Assignments Matric”

Leave a Comment